szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Puskás Ferenc Stadionnál szolgálatot teljesítő készenlétisek szúrták ki a férfit, akit bankkártyával visszaélés miatt kerestek.

A rendőrség honlapjánolvasható közlemények szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, miután két ismeretlen férfi még október 21-én jogosulatlanul nyolc alkalommal vásárolt más bankkártyájával.

Az egyik férfit a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el Budapesten, miközben a Puskás Ferenc Stadionnál láttak el szolgálatot vasárnap délután. A készenléti rendőrök az utcán felismerték a férfit egy pár nappal korábban közzétett felhívásban szereplő fotó alapján, és igazoltatták, de semmilyen arcképes igazolványt nem tudott átadni nekik.

Miután adatait megállapították, előállították a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságára. A 34 éves B. Károlyt végül a körözést kibocsátó VI. kerületi Rendőrkapitányságára szállították át, és készpénz-helyettesítő fizetőeszközzel visszaélés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Társát továbbra is keresik. A férfi körülbelül 25 éves, 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rómában kivirágzott egy mozgólépcső, mintha egy film díszlete lenne

Rómában kivirágzott egy mozgólépcső, mintha egy film díszlete lenne

Darázsfészkek alapján jöttek rá, hogy ez a sziklrarajz több mint 17 ezer évvel ezelőtt készült

Darázsfészkek alapján jöttek rá, hogy ez a sziklrarajz több mint 17 ezer évvel ezelőtt készült

Elárulták, hogy miért került kórházba Fülöp herceg

Elárulták, hogy miért került kórházba Fülöp herceg