szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vannak azért fontosabb témák is, mint az ellenzék rabszolgatörvény elleni tiltakozó akciója – a kormánypárti sajtó szerint legalább is az ürömi polgármester viselt dolgai vagy a klímaváltozás parlamenti vitája ilyennek tűnik.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

Az MTI kiadott pár képet az ellenzéki tiltakozó akciókról – a parlamenti pulpitus eltorlaszolása, rabszolgapiac építése a Kossuth téren –, de a kormánybarát portálokon semmi nem utal, hogy valami váratlan és szokatlan zajlik a Tisztelt Házban.

 

Az Origo a "hogy lehet a legtöbbször felrakni az oldalra a terror szót" versennyel van elfoglalva

 

A Pesti Srácok az ürömi szocialista polgármester viselt dolgaival van elfoglalva

 

A Hír Tv szerint a Parlamentben a klímaváltozás van terítéken

 

A 888-on az adakozás fontosságára hívja fel a figyelmet a legutolsó hír:

 


A Magyar Idők pedig 11:14-kor kiadott egy breakinget:

 

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!