szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hatósági eljárást színlelve raboltak ki egy sofőrt.

Mint arról beszámoltunk, három férfit keres a rendőrség, akik még június 11-én raboltak ki Törökbálinton egy sofőrt egy törökbálinti telephelyen, hivatalos eljárást színlelve. A sofőrt több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették. A rablók hárman voltak, felvétel is készült róluk:

A rendőrség most azt közölte, hogy

a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki,

a díjkitűzés összege pedig annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövetők személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztály 06-1/443-5120-as hívószámán, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jöhet a 8 millió forintos Tesla

Jöhet a 8 millió forintos Tesla

Mesterséges intelligenciát fejlesztő cégbe vásárolja be magát a 4iG

Mesterséges intelligenciát fejlesztő cégbe vásárolja be magát a 4iG

365-nél jár a forint-euró árfolyam

365-nél jár a forint-euró árfolyam