szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

A picike, de annál megmunkáltabb emlékművet a Petőfi Sándor Magyar Művészeti Front készítette, azt írják, "olyan formára kreáltuk, hogy illeszkedjen az állampárt köztéri elvárásaihoz azaz harsány legyen és gagyi".

Az Index egyik olvasója küldött képet arról, ahogy a Pozsonyi úton az egyik kutyák számára kialakított dologvégző helyen egy kicsi, ám annál gondosabban megmunkált szobrot helyeztek el a publicistáról. A szobron látható, ahogy fekália ömlik ki Bayer száján, körülötte pedig pénzérmék vannak.

Az Index kutatott, és a Petőfi Sándor Magyar Művészeti Front közleményében találta meg a szobor történetét, leírását, íme:

Bayer Zsolt a pártállami ököl. Aki nemtől, életkortól függetlenül csap le bárkire aki szájára veszi a NER-t vagy az állampárt vezetőit, a lovagkereszt után saját köztéri szobrot kap. Érdemül évtizedes munkájának amivel hozzájárult a közbeszéd eldurvulásához, a hungarista demagógia új virágkorához. Álljon neki emlék, mert senki nem tud annyira fröcsögni, gyűlölködni, uszítani, a magyar nyelvet méltatlanul használni mint ő.

Emlékezzünk gyönyörű szavaira amivel a romákat illette, emlékezzünk mennyire fájt neki, hogy nem sikerült mind beásni az orgoványi erdőbe és emlékezzünk milyen vehemenciával tiport sárba egy tizennyolc éves lányt. Ezek az nem múló hőstettek örök mementóért kiáltanak, amit most megadunk neki, ábrázolva igaz valójában, naturalistán amilyennek Isten teremtette. Az emlékművet olyan formára kreáltuk, hogy illeszkedjen az állampárt köztéri elvárásaihoz azaz harsány legyen és gagyi.

A szoborról a fotót az Indexen tekintheti meg, érdemes.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Black Friday: akadt olyan tévé, ami 15 millióval volt leértékelve Amerikában

Black Friday: akadt olyan tévé, ami 15 millióval volt leértékelve Amerikában

Ön is tesztelheti: itt a Spotify Stories

Ön is tesztelheti: itt a Spotify Stories

Belga ügyészség: Drog volt Szájer József hátizsákjában

Belga ügyészség: Drog volt Szájer József hátizsákjában