szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Noha Mike Pompeo amerikai külügyminiszter ittlétekor ezt mondta, Benkő Tibor honvédelmi miniszter az RTL híradójának viszont azt, valóban szó volt erről, de még nincs megállapodás.

Nem biztos, hogy az Egyesült Államoktól vesz rakétavédelmi rendszert Magyarország - ezt válaszolta Benkő Tibor honvédelmi miniszter az RTL Híradó kérdésére egy keddi eseményen.

Pedig Mike Pompeo amerikai külügyminiszter látogatáskor tényként közölte, hogy amerikai fegyvereket vesz a magyar honvédség.

Benkő Tibor az RTL Klub-nak azt mondta, Pompeonak valóban elmondták, hogy Magyarország milyen légvédelmi eszközöket kíván vásárolni, ám konkrét megállapodás nem született.

 Az MSZP szerint a kormány azt akarja elérni, hogy egy nagyértékű fegyvervásárlásért cserébe az amerikaiak szemet hunyjanak a magyarországi jogállamiság leépítése felett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

Ismét megnyílt az Instagram Múzeum Brüsszelben

Ismét megnyílt az Instagram Múzeum Brüsszelben

Bánsági Ildikó: A Színművészeti Egyetem ügye volt az utolsó csepp a pohárban

Bánsági Ildikó: A Színművészeti Egyetem ügye volt az utolsó csepp a pohárban