szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Tilos Rádión lesz műsora.

A Magyar Narancs vette észre, hogy "új" szerepben tér vissza Juhász Péter, az Együtt volt társelnöke, aki ismét rádiózni fog: Sárosi Péter és Dj Dervis barátaival készít műsort a Tiloson.

Juhász felidézi, hogy "nem most hordott minket össze a szél, mindhárman a Kendermag Egyesület tagjai voltunk, majd mindhárman készítettünk már műsort a Tiloson".

A lap emlékeztet, Sárosi Péter sokáig a TASZ Drogpolitikai koordinátoraként volt ismert, egy ideje alapítványával készíti a Drogriporter cikkeit, videóit. Dervis a zenéért lesz felelős, de elképzelhető, hogy ő is megszólal majd.

Az adások minden páratlan héten szerdán reggel 7 és 8 között lesznek hallhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fradi szurkolóinak már kamionja is van

A Fradi szurkolóinak már kamionja is van

Az Apple igencsak megszenvedheti az amerikai tiltásokat

Az Apple igencsak megszenvedheti az amerikai tiltásokat

Éppen egy gleccsert vizsgált a 68 éves klímakutató, amikor szakadékba zuhant

Éppen egy gleccsert vizsgált a 68 éves klímakutató, amikor szakadékba zuhant