szerző:
MTI

A következő két hétben tűzszünetet tart.

Választás-kampány
Puzsér Róbert az EP-választásig felfüggesztette főpolgármesteri kampányát
Budapest, 2019. május 13., hétfő (MTI) - Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt az EP-választásig felfüggesztette főpolgármesteri kampányát.  Döntését, az LMP támogatását élvező jelölt, hétfő délelőtt Facebook-oldalán tette közzé.
A politikus kampányfőnöke Zaránd Péter hétfő délelőtt közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy május 27-ig felfüggeszti Puzsér Róbert főpolgármesteri pozícióért folytatott kampányát.
Puzsér Róbert bejegyzésében azt írta, nem hiszi, hogy a közelgő EP-választás sorsfordító lenne, vagy tétje történelmi volna, de fontos lehet azoknak az erőknek, amelyek működő válaszokat keresnek a kontinens és a civilizáció előtt tornyosuló kihívásokra. Ilyen válasz a zöld környezet és a megújuló energia, ilyen válasz a globális fenntarthatóság. Ilyen a szociálisan egységesülő Európa, ilyen a migráció jelentette kihívás humánus és hatékony kezelése, ilyen a multinacionális részvénytársaságok arányos adóztatása és törvény előtti egyenlőségük biztosítása, ilyen az egyéni és kollektív szabadságjogok fenntartása és bővítése - sorolta a politikus, hangsúlyozva, hogy azt szeretné, ha a következő két hét ezekről a témákról szólna, ezért függeszti fel kampányát.
Mint írta, megpróbálta a másik ellenzéki főpolgármester-jelöltet is megnyerni ennek az ügynek, azonban ő nem volt partner ebben. Puzsér Róbert azonban úgy véli, hogy ez az egyoldalú gesztus is közelebb viheti a hazai közéletet egy olyan politikai kultúrához, amelyet nem egyedül a pártérdek és a pozícióéhség formál. Kijelentette: a következő két hétben nem fogja támadni a budapesti politikai élet szereplőit, és visszavonom az utcáról azokat a szórólapokat, melyek az MSZP-DK pártszövetség polgármester-jelöltjeinek alkalmasságát firtatják.
Európa sorskérdései megérdemelnek két hét tűzszünetet - hangsúlyozta Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt az EP-választásig felfüggesztette főpolgármesteri kampányát. Döntését az LMP hétfő délelőtt Facebook-oldalán tette közzé.

Puzsér Róbert bejegyzésében azt írta, nem hiszi, hogy a közelgő EP-választás sorsfordító lenne, vagy tétje történelmi volna, de fontos lehet azoknak az erőknek, amelyek működő válaszokat keresnek a kontinens és a civilizáció előtt tornyosuló kihívásokra. Ilyen válasz a zöld környezet és a megújuló energia, ilyen válasz a globális fenntarthatóság. Ilyen a szociálisan egységesülő Európa, ilyen a migráció jelentette kihívás humánus és hatékony kezelése, ilyen a multinacionális részvénytársaságok arányos adóztatása, és törvény előtti egyenlőségük biztosítása, ilyen az egyéni és kollektív szabadságjogok fenntartása és bővítése – sorolta a politikus, hangsúlyozva, hogy azt szeretné, ha a következő két hét ezekről a témákról szólna, ezért függeszti fel kampányát.

Mint írta, megpróbálta a másik ellenzéki főpolgármester-jelöltet is megnyerni ennek az ügynek, azonban ő nem volt partner ebben. Puzsér Róbert azonban úgy véli, hogy ez az egyoldalú gesztus is közelebb viheti a hazai közéletet egy olyan politikai kultúrához, amelyet nem egyedül a pártérdek és a pozícióéhség formál. Azt mondta, hogy a következő két hétben nem fogja támadni a budapesti politikai élet szereplőit, és visszavonja az utcáról azokat a szórólapokat, melyek az MSZP–DK-pártszövetség polgármester-jelöltjeinek alkalmasságát firtatják.

Európa sorskérdései megérdemelnek két hét tűzszünetet – hangsúlyozta Puzsér Róbert.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Gergely Zsófia Itthon

„Ő az anyukám” – Puzsér listáját osztogatták a megtámadott politikus gyerekének

Annál az iskolánál is osztogatták Puzsér Róbert „elfogadhatatlan” ellenzéki jelölteket listázó szórólapját, ahová az ezen támadott I. kerületi polgármesterjelölt, V. Naszályi Márta kisfia is jár, a gyerek felnőtteket megszégyenítő higgadtsággal reagált az anyját gyalázó lépésre. A PM politikusa szerint egyetlen iskolánál sem lenne szabad kampányolni, a politikai pedofília nem jelenhet meg Budapest utcáin. Puzsér visszatámadással reagált, szerinte V. Naszályi használja a gyerekét "fegyverként" egy politikai vitában.

hvg.hu Itthon

Puzsér: V. Naszályi belerángatja a gyermekét egy politikai vitába

Az I. kerület MSZP-P-s jelöltjének gyermeke kezébe is adtak olyan kampányszórólapot, amelyen Puzsérék pocskondiázzák a kerületi ellenzéki jelölteket. Puzsér szerint V. Naszályi rángatja bele gyerekét a politikába, gyermeke áldozat, csakhogy Puzsér szerint saját anyja használja fel kétes politikai célok elérése érdekében.

Frans Timmermans: Orbán nem volt elég férfi vitázni velem

Frans Timmermans: Orbán nem volt elég férfi vitázni velem

Orbán csak az állampolgári bizalom építéséért cukiskodott a háromévessel

Orbán csak az állampolgári bizalom építéséért cukiskodott a háromévessel

Az oroszok már a NATO-ban vannak

Az oroszok már a NATO-ban vannak

Betonba öntötte a zuglói parkolási szerződéseket a Fidelitas

Betonba öntötte a zuglói parkolási szerződéseket a Fidelitas

Nagy meglepetést hozott az ausztrál választás

Nagy meglepetést hozott az ausztrál választás

Lehet, hogy érdemes lecserélnie a Google keresőt erre

Lehet, hogy érdemes lecserélnie a Google keresőt erre