szerző:
D. J.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Miközben a kormánymédia azon háborog, hogy a Facebook nem teszi közzé a Médiaworks hirdetéseit, meg kell nyugtassuk őket: helyreállt a világ rendje.

Miután a Mészáros Lőrinchez került hirdetőoszlopokról kitiltották a HVG plakátjait, a Facebook ma a következő magyarázattal utasította el az e heti HVG címlapjának reklámját:

"Ez a hirdetés nem jelenik meg, mert olyan képet vagy videót tartalmaz, amely túl nagy fedetlen testfelületet vagy meztelenséget ábrázol – ide tartoznak a külső szaporítószervet, mellet vagy feneket ábrázoló orvosi ábrák is. Az ilyen jellegű anyagok kényes természetűnek számítanak."

A kormányfői vő, Tiborcz István hirtelen meggazdagodásáról készült összeállításunkhoz készült címlapunkat egyébként Michelangelo remekműve ihlette, amely a Vatikánban található Sixtus-kápolna mennyezetfreskójaként az 1500-as évek eleje óta botránkoztatja – már ha botránkoztatja egyáltalán – a katolikus főpapokat és a turisták millióit.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulácsiék döntetleneztek

Gulácsiék döntetleneztek

Videón is láthatjuk, mi történt egy fekete lyukkal 55 millió évvel ezelőtt

Videón is láthatjuk, mi történt egy fekete lyukkal 55 millió évvel ezelőtt

Az a hír járja, hogy iPhone-on is menni fognak az xboxos játékok

Az a hír járja, hogy iPhone-on is menni fognak az xboxos játékok