szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Polgármesterjelöltjük még nincs, de a DK-t kivéve összefognak.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Szándéknyilatozatot írt alá Cegléden a helyi Momentum, Jobbik, MSZP és LMP, valamint a Czigle Egyesület arról, hogy ellenzéki összefogást kezdeményeznek az őszi önkormányzati választásokra – írja a 24.hu.

A városban most 9 képviselőt és a polgármestert is a Fidesz-KDNP adja, rajtuk kívül 3 jobbikos, 1 MSZP-s és 1 civil egyesületi tagja – de nem a Czigle Egyesületé – van a képviselő-testületnek.

Az ellenzék most olyan megállapodást kötött, amely szerint közös jelöltet állítanak, de az egyesület semmiféle anyagi támogatást nem nyújt a hozzá csatlakozó pártoknak, szervezeteknek. A Czigle Egyesület nyitott minden olyan párt és civil szervezet részére, amely csatlakozni kíván ehhez a szövetséghez – már csak azért is, mert a DK az első körös összefogásból kimaradt.

Polgármesterjelöltje még nincs az összefogó erőknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
332 millió forintot nyert a Ferencváros a BL-döntetlenjével

332 millió forintot nyert a Ferencváros a BL-döntetlenjével

3D-nyomtatóval készítette el saját óriásszobrát az ismert youtuber

3D-nyomtatóval készítette el saját óriásszobrát az ismert youtuber

Jön az év első magyar online állásbörzéje

Jön az év első magyar online állásbörzéje