szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amit eddig csak sejteni lehetett, most biztossá vált. Emberek és állatok számára is biztonságos környéket teremtene.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Július végén írtunk arról a sejtésről, hogy Kiskunfélegyházán lehet önkormányzati képviselő a most érettségizett civil aktivista, Nagy Blanka.

Most közösségi oldalán azt írja, hogy:

Mától hivatalosan is önkormányzati képviselőjelölt lettem.

(Ez így nem teljesen igaz, ugyanis még össze kell gyűjtenie a szükséges ajánlásokat – a szerk.)

Rengeteg terve és ötlete van arra, hogy hogyan tudná a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni az ott élő emberek és állatok számára. Programját hamarosan nyilvánosságra hozza, de annyit elárult, hogy fontosnak tartja az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet, valamint a magántulajdon biztonságát.

„Szeretném, ha az én körzetem lenne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.” Ha nyer, esküjét a választók előtt tenné le. A változás szerinte nem korhoz kötött.

A teljes bejegyzést itt éri el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!