szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kovácsné Zsíros Piroska azért kelt ki magából, mert Szeged polgármestere egy interjúban nyugdíjasozott. A levél többek szerint csak választás előtti hergelés.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Több szegedi postaládájában is kézzel írt levelek jelentek meg, melyek szerzője egy magát Kovácsné Zsíros Piroskának nevező tarjáni asszony.

A 76 éves nő szövetkezeti nyugdíjasként mutatkozik be, majd a szegedi polgármestert, Botka Lászlót támadja, amiért a városvezető egy vele készült interjúban szerinte bántóan beszélt a nyugdíjasokról.

Az állítólagos levélben az asszony arról is ír, hogy mindeddig Botka Lászlóra szavazott, ám szerinte a szegedi nyugdíjasok nem ezt érdemlik,

így ezután másra teszi az ikszet.

©

Az ügyről két helyi lap, a Szegeder.hu, illetve a Szeged.hu is beszámolt, és mindketten azt írják, hogy a másolt levelek nem valódiak, ahogy a szerzőjük sem létező személy. A Szeged.hu szerint már az is gyanús, hogy az író a Csillag térről küldi a levelét,

ott azonban senki nem lakik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Ráígért Botka László „ajándékára” a helyi Fidesz

Tízezer forint helyett tizenháromezer ötszáz forintot adnának a szegedi időseknek és az iskolakezdőknek a szegedi fideszesek. Május elsején még visszautasították, hogy a szegedi polgármester a vállalkozások adóztatásának átdolgozása helyett ígérget, most azt mondják, hogy ők többet adnának.

Kiöntésre ítélt tejjel kötnék meg a tudósok a szén-dioxidot

Kiöntésre ítélt tejjel kötnék meg a tudósok a szén-dioxidot

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Müller Cecília: Majka jelképpé vált

Rogán Antal: Nem azért foglalkoztunk a menekültekkel, mert fontosnak tartottuk, hanem mert erőltették

Rogán Antal: Nem azért foglalkoztunk a menekültekkel, mert fontosnak tartottuk, hanem mert erőltették