szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

Csőzik László érdi polgármester a HVG-ben megígérte, nem külön székből nézi majd a kézilabdameccseket az érdi arénában, de elődje névtáblája ott marad mementóként.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

"Az élet honorálja a bátorságot" – mondta Csőzik László, Érd új ellenzéki polgármestere, akiről a HVG hetilap e heti számában olvashatnak portrét. Azt mondja, a győzelmét a teljes ellenzéki összefogásnak és annak köszönheti, hogy lerántották a leplet a kivagyi, arrogáns, korrupciós botrányokba keveredett városvezetésről.

Elődje, T. Mészáros András külön székből nézte az érdi arénában a kézilabdameccseket, oda más nem ülhetett. A névtáblája megmarad mementónak – mondta Csőzik, aki azt ígérte, sosem fog odaülni. "Megveszem a jegyet, aztán megyek a dühöngőbe."

Bár Csőzik nem szívesen beszél magánéletéről, korábban mégis megjelent egy cikk a Blikkben az új kapcsolatáról Bősz Anett liberális parlamenti képviselővel, aki miatt Csőzik elhagyta a családját. Most azt mondja, azért állt ezzel a nyilvánosság elé, nehogy a kormánypárti sajtóban elindult mocskolódás elérje a családját.

Mivel a régi, hallgatólagos megállapodás, hogy senki magánéletét nem bolygatjuk a politikában, a Fidesz jóvoltából megszűnt, kényszerhelyzetben voltunk. Az újság kérésére vállaltuk a nyilatkozatot, a politikának nincs köze a válásomhoz.

További részletek a HVG eheti számában és a HVG360-on. 

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!