szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyik áldozatot nyakon, a másikat arcon szúrta egy házi őrizetben lévő férfi.

Az ATV információi szerint rendőrökre támadt egy házi őrizetben lévő férfi, a sérülteket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Az egyiket arcon, a másikat nyakon szúrták.

A Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette az ATV Híradójának a hírt, hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Bár az ATV először Veresegyházról írt, Erdőkertes polgármestere Facebook-oldalán azt írta: a községben történt a tragédia. Tájékoztatása szerint a bűnügyi felügyelet alatt álló férfit a rendőrök éppen a váci kórházból vitték a lakására. A férfi a hazaérkezés előtt a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette. Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő.

A polgármester később az Indexnek azt mondta: nagyjából tíz éve ismeri a férfit, aki évekig polgárőrként dolgozott a településen.

A tettes munkáját, feladatait állítólag lelkiismeretesen végezte, amiért önkormányzati kitüntetést is kapott. A problémák akkor kezdődtek, amikor élettársával megromlott a kapcsolata, a polgármester információi szerint 2-3 éve bűnügyi felügyelet alá is helyezték, mert súlyosan bántalmazta a nőt. V. László azóta egyre többször került összetűzésbe a helyi körzeti megbízottal és a rendőrséggel is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megszűnik a látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben

Megszűnik a látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben

Szadista őrök, gyerekkorú gyilkosok: a bűn újraértelmezése - filmajánló

Szadista őrök, gyerekkorú gyilkosok: a bűn újraértelmezése - filmajánló

Menczer Tamás a Lancet cikkével érvel a Sinopharm-vakcina mellett

Menczer Tamás a Lancet cikkével érvel a Sinopharm-vakcina mellett