szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hirtelen támadott, visszafelé sült el a kés.

"Megölöm a családom" – mondta a rendőrségi segélyhívóba valaki szerda délután, majd bontotta a vonalat. Az ügyeletes azonosította a hívás helyét, és elindította a járőröket az érdi címre. Közben újabb hívás érkezett ugyanonnan, ez már segélykérés volt.

A rendőrök az érdi ház teraszán egy őt és két férfit találtak, egyikük erősen vérzett, ezért kórházba vitték.

Mint kiderült, a fiatalabb férfi ittasan érkezett haza a kocsmából, majd evés közben hirtelen ötlettől vezérelve késsel rátámadt anyja 66 éves élettársára. A megtámadott elhárította a hadonászást, aminek következtében a 41 éves támadó combon szúrta magát.

Ezt követően hátulról fojtogatni kezdte áldozatát, akiről végül az anyja rángatta le.

A támadó beismerte tettét, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás, és kezdeményezték letartóztatását. (Police.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!