szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A saját testvérét és sógorát fenyegette meg életveszélyesen egy férfi, az ügyészség börtönbe küldené.

Az Esztergomi Járási Ügyészség zaklatás miatt nyújtott be vádiratot egy többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki életveszélyesen megfenyegette a testvérét és annak férjét, mert a sógora feljelentette a vádlott apját.

Az ügyészség közleménye szerint a sértett nő a vádlott testvére, a férje, pedig értelemszerűen a vádlott sógora, aki korábban feljelentést tett a vádlott apja és testvérei ellen, ezért büntetőeljárás van ellenük folyamatban. Emiatt meglehetősen rossz a családban a viszony, a sértettek félnek a vádlottól, aki többször megfenyegette illetve bántalmazta őket. A sógor feljelentése után a vádlott apja ellen az ügyészség garázdaság és testi sértés miatt vádat emelt, emiatt januárban egy este megjelent a sértettek lábatlani otthona előtt, ahol kiabált, ordítozott és azzal fenyegette meg az testvérét és a sógorát, hogy megöli, kivégzi, lemészárolja őket, ha az apjának valami baja lesz.

A férfi többszörös visszaeső, a bíróság 2017-ben súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt 2 év 4 hó szabadságvesztésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfi letartóztatását az ügydöntő határozata kihirdetéséig tartsa fenn, továbbá őt végrehajtandó szabadságvesztésre, és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Képünk illusztráció)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb két gyanúsítottja van a Deák téri késelésnek

Újabb két gyanúsítottja van a Deák téri késelésnek

Négy kisbuszból álló horrorszerelvényt kapcsoltak le a rendőrök

Négy kisbuszból álló horrorszerelvényt kapcsoltak le a rendőrök

„Leszel-e még?” – USEME-klippremier a hvg.hu-n

„Leszel-e még?” – USEME-klippremier a hvg.hu-n