szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta Raza Khan halálát.

Nemrég holtan találtak rá arra a pakisztáni diákra, aki még márciusban távozott ismeretlen helyre a Budapest V.kerületi lakhelyéről, értesült az Index.

Raza Khanra a CEU tanulója volt, halálának körülményei nem ismertek. A portál birtokába került egy levél, amit Michael Ignatieff, a CEU rektora és elnöke írt. Ebben a rektor tudatja, hogy Raza Khan holttestét a hozzátartozói hazaszállíttatták Pakisztánba.

Az Index úgy tudja, hogy a CEU vezetése sem ismeri a fiatalember halálának a körülményeit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Novemberben jöhet a nyugdíjkorrekció

Novemberben jöhet a nyugdíjkorrekció

Mozgolódnak Mészárosék: Felcsútról Budapestre költöztették egyik cégüket

Mozgolódnak Mészárosék: Felcsútról Budapestre költöztették egyik cégüket

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét