szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hadházy szerint zaklató stábot küldtek a házához.

Szombat délután fél 1-kor csöngetett a HírTv stábja Hadházy Ákosnál, miközben a politikus családi körben ünnepelte a fia születésnapját. Hadházy felvette az ajtaja előtt folyó párbeszédet, amiből kiderült, a riporter állítása szerint előtte többször keresték a képviselőt telefonon, de nem érték el. Hadházy szerint viszont ez nem igaz. Azt ajánlotta, élő adásban válaszol a kérdésekre, oda azonban nem hívják.

 

A riportban a Nemzeti Konzultáció begyűjtéséről kérdezték volna Hadházyt, aki az egészet úgy értékelte, zaklató stábot küldtek a házához. A HírTv egyébként a 24.hu újságíróját is "leleplezte", azt állítva róla, hogy egy "postafiókban lakik."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Facebook először törölte Donald Trump egyik posztját

A Facebook először törölte Donald Trump egyik posztját

90 éve született Neil Armstrong, az első ember aki a Holdra lépett

90 éve született Neil Armstrong, az első ember aki a Holdra lépett

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Zuglóban

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Zuglóban