szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ottani villamosmegállót lezárták a munkálatok idejére.

Kedd este beszakadt az úttest a budapesti Vámház körúton, a Lónyay utcánál. Emiatt nem közlekedik a 47-es és a 49-es villamos. Az MTI időközben fotókat adott ki a lyukas úttestről:

©
©

A Budapesti Közlekedési Központ (BBK) azt írta a Facebook-oldalán, hogy az eset miatt a villamosok nem közlekednek a Deák Ferenc tér és a Szent Gellért tér-Műegyetem között.

A társaság a 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbusz, a 83-as trolibusz, illetve az M2-es, az M3-as és az M4-es metró igénybevételét ajánlja, pótlóbuszok nem járnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit

Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit

A nagykörúti biciklisáv megtartását javasolja a Magyar Kerékpárosklub

A nagykörúti biciklisáv megtartását javasolja a Magyar Kerékpárosklub

Súlyos beteg Donald Trump öccse

Súlyos beteg Donald Trump öccse