szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szöllősi György új facebookos borítóképén nagyon-nagyon sokat lehet gondolkozni.

A Nemzeti Sport főszereksztője, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója, Magyarország Puskás-nagykövete, Felcsút egyik híres lakója, a Puskás Intézet igazgatója, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György borítóképet cserélt Facebookon! Az ember, aki szerint a Puskás Akadémia oázis lett a magyar futballsivatagban, egy elképesztően idilli családi képet töltött fel a mosolygó gyerekeivel, feleségével és a magabiztosságot sugárzó Orbán Viktorral, aki első ránézésre akár a családfő is lehetne, ha nem tudnánk, hogy valójában Szöllősi a családfő.

©

A kép üzenetét nem is tippelgetnénk, elégedjen meg mindenki azzal a kérdéssel, mit üzen az, ha egy újságíró Magyarország miniszterelnökének a családjával közös idilli pillanatát tartja annyira fontosnak, hogy erre emlékszik a saját profilján?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megfosztaná a Színművészetit jogi képviseletétől a kuratórium

Megfosztaná a Színművészetit jogi képviseletétől a kuratórium

77 szegedi egyetemi tanár írta alá a Színművészetit támogató nyilatkozatot

77 szegedi egyetemi tanár írta alá a Színművészetit támogató nyilatkozatot

Képeken az M5-ös autópályán történt tömegbaleset

Képeken az M5-ös autópályán történt tömegbaleset