szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szexbotrányt megbicsaklásnak nevezte, a korrupciót és a drogozást tagadta Borkai Zsolt, akivel a Blikk készített interjút otthonában. A tavaly megbukott volt győri polgármester nem tervezi, hogy visszatér a közéletbe Kiderült az is, hogy nem vonták meg tőle olimpiai életjáradékát.

Őstermelőként él, birkákat, lovakat, csirkéket tart, szőlőt is termeszt Borkai Zsolt, volt győri polgármester, aki tavaly tűnt el a közéletből szexbotránya miatt. Borkairól az önkormányzati választások kampányában kerültek elő fényképek és videófelvételek, amiken az látható, amint egy orgián vesz részt egy jachton az Adriai-tengeren. Borkai tíz hónap hallgatás után a Blikknek nyilatkozott.

A lap szerint a polgármester kisimult arccal, mosolygósan fogadta tudósítójukat, beszélt az őstermelői munka örömeiről, de elárulta azt is, hogy nem célja tisztára mosni magát.

Az interjúból kiderül, hogy nics már vállalkozása, és a lánya is eladta saját cégét, valamint hogy bár szó volt róla korábban, mégsem vonták meg tőle havi 330 ezer forintos olimpiai életjáradékát. Borkai arról is beszélt, hogy újra kellett írnia a kapcsolatát a feleségével.

A szexbotrányt megbicsaklásnak nevezte, és tagadta az ügy mentén felmerült korrupciós vádakat és drogfogyasztást. Szerinte a balliberális média habosította fel a dolgot. Nem tervez visszatérni a közéletbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újra szólhat valami a Civil Rádió helyén

Újra szólhat valami a Civil Rádió helyén

Több mint 13 ezer új fertőzöttet regisztráltak Franciaországban egy nap alatt

Több mint 13 ezer új fertőzöttet regisztráltak Franciaországban egy nap alatt

Az EU berendelt még 300 millió oltóanyagot a koronavírus miatt

Az EU berendelt még 300 millió oltóanyagot a koronavírus miatt