szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A volt főpolgármester hosszú interjúban elemezte utódjának első hónapjait.

Egész oldalas interjút adott a Magyar Hírlapnak Tarlós István. A volt főpolgármester a leváltása óta eltelt közel egy évet elemezte. Mint mondta,

„Amilyen intézkedések eddig történtek, azok inkább érzelmi, mint átgondolt szakmai döntéseknek, pótcselekvésnek nevezhetők.”

Tarlós azt megérti, hogy „a fővárosi ügyekben a Fidesz nagyon óvatos kommunikációt folytat, hiszen az ellenzék egykettőre ráront a Budapest-ellenesség vádjával, majd online sajtója hosszan és lelkesen mantrázza azt.” De mivel ezt mindenképp meg fogják próbálni, „a 2010 és 2019 között Budapesten elért, alig vitatható eredményeket esetleg lehetne erősebben hangsúlyozni.” Eközben viszont

„a fiatalság számottevő részét a Momentumon keresztül ellenünk fordították.”

A volt főpolgármester arról is beszélt, hogy „azt a pénzt, amennyi csak a Lánchíd felújításához szükséges volt, mi bőven biztosítottuk, sőt sokkal többet is.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Nem nyomoz a rendőrség Tarlós István ellen

A volt főpolgármester júliusban tett feljelentést azokban az ügyekben, amelyek az új városvezetés szerint az ő hivatali ideje alatt voltak korrupciógyanúsak, de bűncselekmény hiányában nincs nyomozás.

Kuncze Gábor koronavírusos, intenzív osztályon ápolják

Kuncze Gábor koronavírusos, intenzív osztályon ápolják

Ezeket a dalokat nem verte nagy dobra a Pink Floyd, de most itt vannak

Ezeket a dalokat nem verte nagy dobra a Pink Floyd, de most itt vannak

Felavatta a Kerékpárosklub a szentendrei bicikliutat

Felavatta a Kerékpárosklub a szentendrei bicikliutat