szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 22 éves tarnazsadányi férfi hétfő este összeesett és meghalt az otthonában. A családja szerint szerhasználó volt.

A fiatal édesapja az ATV Híradójának azt mondta, hogy a fia, miután elesett, izzadni kezdett, „olyan izzadás volt rajta, mint akit zuhany alól veszünk ki. Elkezdett remegni, kegyetlenül, mintha görcsbe rándult volna. És utána se kép, se hang”.

Unokatestvérei is megpróbáltak segíteni a fiatalnak. Egyikük azt mondta, a bátyjával húsz percen át igyekeztek újraéleszteni, amíg a mentők kiértek. Ők további egy órán át próbálták megmenteni, de nem jártak sikerrel.

A gyászoló apa szerint a bika nevű kábítószer végezhetett a fiával. A csatornának a helyiek azt mondták, hogy sokan használják a különféle olcsó szereket.

A közeli Besenyőtelken alig egy hónapja halt meg egy férfi, szintén droghasználat miatt.

A pusztító dizájnerdrog csak egy újabb gondot jelent az ország legnagyobb nyomornegyedében

A szokásosnál is életveszélyesebb dizájnerdrog áldozatainak majdnem fele kötődik Miskolc szegregátumaihoz. Az ember azt hinné, látványos hatással van a környékre egy tragikus haláleset, de nem: Lyukóvölgyben ezek éppúgy részei a hétköznapi életnek, mint a járhatatlan földutak és a szeméttel fűtött házak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiderült, hol tárolja a magyar kormány a lélegeztetőgépeket

Kiderült, hol tárolja a magyar kormány a lélegeztetőgépeket

Nagyon rossz koronavírus-adatok jöttek Csehországból

Nagyon rossz koronavírus-adatok jöttek Csehországból

Rendőröket dobáltak, újságírókra támadtak a járványtagadók Varsóban

Rendőröket dobáltak, újságírókra támadtak a járványtagadók Varsóban