szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gyorsított eljárásban 300 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a férfira a bíróság.

Konfliktus alakult ki a két csapat egy-egy játékosa között a Kiskőrösi KSK és a Siklós KC szeptember 26-i, NB II.-es kézilabda-mérkőzésén, tíz másodperccel a lefújás előtt. Ezt látva a siklósi kézilabdázó apja, aki addig – szintén játékosként – a cserepadon ült, berohant a pályára, és rátámadt a konfliktusban részes kiskőrösi sportolóra.

A cserejátékos meglökte a kiskőrösi férfi felsőtestét, mire az védekezésül átkarolta a nyakát, így mindketten a földre kerültek. A siklósi azonban ezután sem engedett: a hátára térdelve ököllel ütötte tovább az ellenfél játékosát. A további bántalmazást az odaérkező csapattársak akadályozták meg, a konfliktus hevében kisebb lökdösődés is kialakult (az esetről készült videófelvétel itt látható).

Tíz perccel később a siklósi férfi a versenybíró utasítására elhagyta a játékteret, ám amikor meglátta az öltözők előtt, a folyosón a korábban megtámadott kiskőrösi játékost, egyszer, nagy erővel ismét pofon ütötte.

A bántalmazás miatt a játékos a fején nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de könnyű testi sértés miatt nem kérte a vádlott megbüntetését.

A Kiskőrösi Járási Ügyészség a vádlottat nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt a múlt pénteken állította bíróság elé. A Kiskőrösi Járásbíróság a váddal egyezően bűnösnek mondta ki a vádlottat, és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős, senki sem fellebbezett ellene.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az internetezők rájöttek, hogy A Korona ausztrál jeleneteit nem Ausztráliában forgatták

Az internetezők rájöttek, hogy A Korona ausztrál jeleneteit nem Ausztráliában forgatták

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Indul az alku az európai minimálbérről, kérdés, hogy nálunk ez mekkora emelést hozhat

Indul az alku az európai minimálbérről, kérdés, hogy nálunk ez mekkora emelést hozhat