szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elsősorban vidéken indulnak a Jobbik jelöltjei az ellenzéki előválasztáson.

Csak ott indítunk jobbikos jelöltet, ahol meggyőződésünk, hogy ő a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére, mert képes azokat is megszólítani, akik nem jobbikosok – mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje az Alfahírnek adott interjújában.

Sok olyan körzet lesz, ahol egyáltalán nem fogunk elindulni, mert tudjuk, hogy ott más pártok jelöltjei, vagy épp civilek tudják legyőzni a Fideszt, és nem mi

– tette hozzá.

Jakab azt is bejelentette, hogy az elkövetkezendő hetekben minden nap bemutat egy-egy jelöltet. A pártelnök szerint az eddigi országgyűlési képviselőik többsége mellett sok új jelöljük lesz, olyanok, akik helyben ismertek, ugyanakkor eddig nem kaptak lehetőséget országos szinten bizonyítani, de neveket még nem akart mondani.

Elsősorban vidéken fognak indulni a jelöltjeik, mert a párt ott erős, ahol a Fidesz is.

Nekünk kell kiharcolni a legnehezebb, de a kormányváltás szempontjából nélkülözhetetlen vidéki győzelmeket

– mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!