szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 66 éves férfinak a bordája is eltörött. Fia nem tagadta a rendőröknek, hogy rendszeresen bántalmazta.

Az érdi rendőrök őrizetbe vették azt a 37 éves férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen verte, végül kirabolta idős édesapját – írja a police.hu.

A 66 éves férfi április 20-án délelőtt kért segítséget, mert fia pénzt követelt tőle, és mivel nem volt miből teljesíteni a követelést, fia ütni kezdte. Ököllel, ahol érte, többször mellkason rúgta, miközben azt üvöltözte, hogy „Megdöglesz kutya!” és „Adjál pénzt, vagy elvágom a torkod!” mondatok.

A férfi végül kivette apja nadrágzsebéből a nyugdíjból megmaradt 21 ezer forintot és sorsára hagyva elment otthonról.

Az idős férfi elvánszorgott egy közeli közértig, a tulajdonos volt segítségére, vízzel kínálta és hívta a mentőket, rendőröket. A kórházba került idős férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a bántalmazás következtében eltört a bordája.

Az érdi járőrök kora délután akadtak N. Sándor nyomára.

A munkanélküli férfi gyanúsítotti kihallgatásán nem tagadta, heti rendszerességgel megverte édesapját, mert haragudott rá életmódja miatt és sokszor hiába kért tőle pénzt, nem kapott.

A 37 éves férfival szemben rablás, testi sértés, valamint kapcsolati erőszak gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!