szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szocialisták szerint az alelnök sikerrel veheti az előválasztást a városban.

Gurmai Zita, az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettese lesz a szocialisták és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson Komárom-Esztergom megye 1-es számú választókerületében.

„Gurmai Zitát olyan elkötelezett, tapasztalt politikusnak tartjuk, aki tudja hogyan kell eredményesen harcolni az igazságért és összefogni a sikerért. 30 éves politikai pályafutása során mind a mai napig egy egyenlőbb és igazságos társadalom kialakításáért küzd Magyarországon és Európában egyaránt. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként ő a legalkalmasabb arra, hogy képviselje Tatabánya érdekeit és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz” – olvasható az MSZP közleményben.

Gurmai 1993-ban lépett be az MSZP-be, 1995-ben lett a párt Nőtagozatának ügyvivője, 2001-ben pedig az elnöke. 2004 óta az Európai Szocialista (ESZP) Nőszervezetének elnöke.

Gurmai Zitat indítja Tatabánya képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd ���������������� ���� Az MSZP meggyőződése, hogy 2022-ben...

Közzétette: Magyar Szocialista Párt – 2021. május 11., kedd

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!