szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ápoló súlyosan megsérült, a 69 éves nő ellen büntetőeljárás indult.

A nő műtétre érkezett a kórházba, a délutáni órákban pedig egy ápolónő látta el. Amikor az ápolónő elfordult tőle egy késsel megszúrta. A rendőrség közleménye szerint a sértettet azonnal megműtötték, információik szerint súlyos sérülést szenvedett.

A kihallgatások és az adatgyűjtés még folyamatban van.  A 69 éves nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés gyanúja miatt indult eljárás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bedő Iván Tech

Ha már a rendőrséget is zsarolják, akkor tényleg baj van

A hackerek az ellopott adatokat már nemcsak titkosítják, hanem azzal zsarolnak, hogy ki is szivárogtatják az érzékeny információkat. A kiberbűnözők eszköztára bővül, már nem félnek közművek – mint most egy olajvezeték – ellen bevetni őket, vagy akár a hatóságokat is támadják. A háttérben felsejlenek a kevésbé demokratikus berendezkedésű államok.