szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A z APEH weboldalán található hibás adónaptárra és informatikai szempontból korrekt, ám laikusként nehezen értelmezhető nyomtatványokra hívja fel a figyelmet kocka.blog.

Az APEH honlapjára kiírt információk technikailag pontosak ugyan, de nem nagyon veszik figyelembe a felhasználók informatikai tájékozottságát, írja a kockablog.hu, amely a  Skype és az APEH weboldalának felhasználóbarátságát hasonlította össze egy-egy tanulságos képernyőfotó megjelentésével mindkét szájtról. 

A blog írója szerint az APEH online adónaptárja nem igazodik kellőképp a felhasználói igényekhez, az egyetlen működő bejegyzés ugyanis június 20-ra van beállítva, ez előtti és utáni adózási határidőkre vonatkozó napra kattintva minden alkalommal hibát jelez az oldal. A hvg.hu leelenőrizte az APEH adónaptárat, a hibát azonban nem jelezte munkatársunk készüléke, ami két okból lehetséges: az írás megjelenése óta a hibát javították, különböző böngészők alatt másképp fut az APEH adónaptára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megérkezett a felfrissített Seat Ibiza

Megérkezett a felfrissített Seat Ibiza

Hadházy szerint titokzatos telefonhívásokkal járatják le Zuglóban

Hadházy szerint titokzatos telefonhívásokkal járatják le Zuglóban

A kormány kiszervezte a 9 millió euróért megvásárolt szlovéniai wellnessközpontot is

A kormány kiszervezte a 9 millió euróért megvásárolt szlovéniai wellnessközpontot is