szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Új Magyarország Kishitel néven a válsággal sújtott mikro- és kisvállalkozások számára hitelintézeteken keresztül igénybe vehető konstrukciót dolgozott ki a Magyar Vállalkozásfinanszírozási (MV) Zrt. – jelentette be Benke Ákos, a MV Zrt. vezérigazgatója.

Benke Ákos hangsúlyozta, hogy az Új Magyarország Mikrohitel Programban a hitelintézetek által közvetített konstrukciót tették kedvezőbbé a vállalkozások számára, és így jött létre az Új Magyarország Kishitel, amely a szerződött bankoknál, takarékszövetkezeteknél már igényelhető. A programban 56 milliárd forint forrás kihelyezésére van lehetőség 2015 végéig.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vállalkozás

Nincs ingyen hitel - óva int a versenyhivatal is

Az elmúlt hónapokban egyre több fogyasztói csoportot szervező vállalkozás jelent meg a piacon. Ezek a cégek sok helyen reklámozzák szolgáltatásaikat, de sokan nem tudják, mi is az a fogyasztói csoport. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal összegyűjtötte a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és az azokra adott válaszokat.

Folk György (hvg.hu) Vállalkozás

Százmillió eurónyi mikrohitelt osztanak szét

Négy év alatt százmillió eurónyi mikrohitel-keretet oszt szét közösségi forrásokból az Unió miután csütörtökön az EP megszavazta a Göncz Kinga képviselőasszony parlamenti jelentésére épülő a támogatások finanszírozásáról szóló módosító indítványát.

hvg.hu Gazdaság

Eddig 10 ezer vállalkozás kapott MFB-hitelt

A Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-től eddig mintegy 10 ezer vállalkozás vett fel fejlesztési hitelt 193 milliárd forint értékben, amelyhez további 26 milliárd forint kapcsolódott az agrárágazatból - közölte Aladics Sándor, a cég vezérigazgató-helyettese Orosházán.

Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Szél Bernadett százezres felkerekítésre bukkant a nemzeti konzultációt kitöltőknél

Szél Bernadett százezres felkerekítésre bukkant a nemzeti konzultációt kitöltőknél

A magyarok több mint kétharmados többséggel támogatják a jogállami feltételeket

A magyarok több mint kétharmados többséggel támogatják a jogállami feltételeket