szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Az elektronikai cikkeket gyártó társaság, (részvényeseit illető) adózott eredménye az egy évvel korábbi 44 millió...

Az elektronikai cikkeket gyártó társaság, (részvényeseit illető) adózott eredménye az egy évvel korábbi 44 millió euróról 259 millió euróra nőtt. A Bloomberg elemzői konszenzusa 252,5 millió euró volt.

A Philips, amely tavaly 6000 munkahelyet szüntetett meg, a második negyedévben éves összevetésben közel egymilliárd euróval, 6,19 milliárd euróra növelte árbevételét. Az EBITA 118 millió euróról 527 millió euróra emelkedett.

A befektetők a jó eredmények ellenére dél felé delegálták az árfolyamot: a Philips kurzusa, az amely az év eleje óta a múlt hét végéig 20 százalékkal erősödött, a pénteki kereskedés elején 2,4 százalékos mínuszba süllyedt.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Meghalt Sas József

Meghalt Sas József

Letartóztattak egy fegyveres férfit, akinél hamisított belépő volt Biden beiktatására

Letartóztattak egy fegyveres férfit, akinél hamisított belépő volt Biden beiktatására