szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Az egy esztendővel korábbinál 5,8 százalékkal magasabb, 3,33 (folyamatos működésből származó) adózott eredményt ért el...

Az egy esztendővel korábbinál 5,8 százalékkal magasabb, 3,33 (folyamatos működésből származó) adózott eredményt ért el üzleti évének második negyedévében a P&G – derül ki a vállalat csütörtökön közzétett közleményéből. A Cicinattiban székelő, többek között a Gilette, a Pampers, az Ariel és a Tide márkákról ismert társaság árbevétele 1,5 százalékkal 21,3 milliárd dollárra ugrott. Elemzők ennél nagyobb mértékű forgalomnövekedést vártak.

Némi öröm az ürümben, hogy a cégvezetés megerősítette korábbi nyereség-előrejelzését: az adózott profit (amely papíronként most 1,11 dollár volt), az esztendő egészében 3,91 és 4,01 dollár között alakulhat részvényenként. Mindez azonban a befektetőket nem nyugtatta meg: a társaság részvényárfolyama (amely már szerdán is majd 1 százalékot veszített értékéből) nem sokkal nyitás után 2,7 százalékkal zuhant a New York-i kereskedésben.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

LMP: Kósa Lajos vesztegetési pénzt kaphatott a "csengeri örököstől"

LMP: Kósa Lajos vesztegetési pénzt kaphatott a "csengeri örököstől"

Feltűnően sokan betegszenek meg Trump támogatóinak cégénél

Feltűnően sokan betegszenek meg Trump támogatóinak cégénél