szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tavaly robbantott a Bónusz Brigád közösségi vásárlói weboldalt üzemeltető társaság. A két éve alapított társaság által üzemeltetett közösségi vásárlói oldal első teljes évében 1 milliárd forint feletti árbevételt produkált.

A közösségi vásárlói oldalként működő Bónusz Brigád 2011-ben 1,044 milliárd forint árbevételt ért el, 2012-ben a forgalom megduplázásával számol és várhatóan az idei év első negyedévének végére lesz nyereséges - mondta Kaprinay Zoltán alapító tulajdonos. A múlt évben összesen több mint 1,6 milliárd forintot „alkudott le” tagjainak a brigád a közel ezer szolgáltató partnernél.

A közösségi vásárlói oldal a Skoopy Kft. – amelynek főtevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás – kizárólagos tulajdonában áll és a Skoopy működteti. A GKIeNET adatai szerint a cég weboldala 42 százalékos részesedésével piacvezető Magyarországon. A Skoopyt 2010. január végén jegyezték be 500 ezer forint jegyzett tőkével, ami tavaly november végére két lépésben 1 millió forintra emelkedett. A céget két magyar magánszemély, Kaprinay Zoltán, valamint Heller Gábor alapították, az alapítók egyben ügyvezetők is – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adataiból.

Az alapítás évének októberében beszállt a cégbe a két további magyar magánszemély birtokában lévő a Tarpa Bio-manufaktúra és Pálinkafőzde Kft., majd tavaly november végén csatlakozott a Slevomat Group nemzetközi hálózathoz, ennek kapcsán a prágai bejegyzésű Slevomat.cz s.r.o. is tuladonos lett és a felügyelőt bizottságba is delegáltak egy tagot a csehek. A cég az alapítás évében mindössze 455 ezer forint forgalom mellett 9 milliós veszteséget hozott össze, de tudni kell, hogy a Bónusz Brigád honlapot csak 2010 szeptemberében indította be a cég.

A budapesti és országos ajánlatok mellett egyre több nagyvárosban is elérhetővé váltak a Bónusz Brigád kedvezményes ajánlatai. Miskolc és Szeged után októberben Kecskeméten és Debrecenben indult be a szolgáltatás, amit 2012 elején Győr és Pécs követ. Az országos és helyi kínálatokban pedig a döntően élmény-jellegű szépségipari, éttermi, egészségügyi, utazási, valamint sport- és szabadidős ajánlatok mellett, 2011-ben a termékek is megjelentek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Meghosszabbítják a lezárást Ausztriában, kötelező az FFP2 maszk

Meghosszabbítják a lezárást Ausztriában, kötelező az FFP2 maszk