szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Június 11-én elindult a Ringier kiadó és a Full Market Hungary online hipermarkete, a hiper.hu.

A hiper.hu két vállalat hosszú távú együttműködésén alapszik - írja közleményében a Ringier. A hipermarket eCommerce technológiai, kereskedelmi és marketing hátterét a Full Market Hungary Zrt. adja, míg a márkanevet és az értékesítés-ösztönzéshez szükséges médiatámogatást a Ringier biztosítja online, print és egyéb digitális médiamegoldásaival.

„Mind a hiper.hu márkanévvel, mind felületeinkkel és tartalmainkkal egy olyan versenyképes terméket támogatunk, amely plusz bevételi forrást jelent a cégnek. A Ringier ezzel a digitális bevételeit növeli alternatív módon és egy értékes új online márkát épít” - idézi a közlemény Mihók Attilát, a Ringier ügyvezető igazgatóját.

A hiper.hu célja, hogy hipermarket nagyságú kínálatot hozzon létre úgy, hogy egyben egyedi házhozszállítási ajánlattal a vásárlók akár már 4 óra alatt is megkaphatják a megrendelt termékeket Budapesten és az agglomerációban - írja a közlemény. 

"A vidéken lakóknak sem kell sokat várniuk, mert a délután 17 óráig megrendelt termékeket már másnap reggel 8 órától várhatják. Különlegesség még a hétvégi kiszállítás is, amelyre eddig vagy nem, vagy súlyos felár ellenében volt csak lehetőség" - teszik hozzá.

A hiper.hu marketing, illetve trade marketing stratégiáját a Full Market Hungary egyik alapítója a HD Group Kommunikációs Ügynökség dolgozta ki, amely már a 90-es évek végétől jelentős szereplője a trade marketing szolgáltató szektornak. 

"Ennek eredményeként az internetes áruház nem egyszerű webshop kíván lenni, hanem olyan promóciós és lojalitás programokat kínáló virtuális áruház, ami különleges, egyedi lehetőségeket nyújt a fogyasztók számára. „A hiper.hu nem egy webáruház" - fogalmaz a Ringier közleménye.

A Full Market Hungary Zrt. 2012 év elején alakult, azzal a céllal, hogy megvalósítsa Magyarország legszélesebb termékkínálattal rendelkező internetes hipermarketét. Az értékesítési szolgáltatás mellett, eCommerce megoldásokat fejleszt partnerei számára, hogy a fogyasztóit még hatékonyabban el tudja érni.

A Ringier, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalataként 1993 óta van jelen a magyar piacon, ahol napilapokat, magazinokat ad ki, digitális és televíziós tartalmakat állít elő, webes és mobil platformokat működtet, valamint rendezvényeket valósít meg. A Ringier Kiadó nyomdája Magyarország legnagyobb és legmodernebb napilapnyomdája.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez történt: magyar tudósok rájöttek, miért fertőz annyira a koronavírus

Ez történt: magyar tudósok rájöttek, miért fertőz annyira a koronavírus

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni

Nem kell karanténba vonulnia annak, aki a romániai választásokról jön vissza Magyarországra

Nem kell karanténba vonulnia annak, aki a romániai választásokról jön vissza Magyarországra