Étteremláncot indít az olasz tésztacég

Étteremlánc kiépítését tervezi az Egyesült Államokban a Barilla olasz tésztagyártó óriáscég.

  • MTI MTI
Étteremláncot indít az olasz tésztacég

Az első Barilla-éttermet 2013-ban avatják fel New Yorkban - közölte az olasz sajtó. Hogy megcélozza az amerikai piacot, új készételsorozatot dobott piacra a pármai cég. A februárban bemutatott termékek nagy sikert arattak: júniusig négymilliárd csomagot adtak el. 

A Barilla a tervek szerint október 8-án új gyárat avat Pármában. Az üzembe, amely tésztaszószok gyártásával foglalkozik, negyvenmillió eurót invesztáltak. A megnyitón ott lesz Mario Monti olasz miniszterelnök is - írta a La Stampa olasz napilap.

A cég tervei szerint a jövőben erőteljesebben koncentrál a központi üzletágat jelentő tésztagyártásra és megválik német leányvállalatától, a Lieken AG-től.

Útmutató cégvezetőknek

Útmutató cégvezetőknek

A végtelen lehetőségek iparága

Az űrgazdaság egyre szélesebb lehetőségeket kínál már a kisebb cégek számára is. Pályázati források is rendszeresen elérhetők a vállalkozások számára.