szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A magyar Laurel cégcsoport és a brit ZBD Displays nyerte el a szlovákiai Orange mobilszolgáltató üzleti termékinformációs rendszerének e-papír alapú termékcímkékkel történő fejlesztésére kiírt tenderét.

A projekt a ZBD elektronikus termékcímke rendszerét, a Laurel által egyedileg fejlesztett termékinformációs és lokációmenedzsment szoftvert, valamint a ProCAM bútorait öleli fel - olvasható a magyar társaság közleményében.

A Laurel alkalmazása központilag vezérli és automatikusan irányítja az üzletekbe telepített elektronikus termékcímkék tartalmát. A megrendelőnek, az Orange mobilszolgáltatónak így amellett, hogy egységes arculattal jelenhet meg üzleteiben, lehetősége nyílik azonnali központi piaci reakciókra és marketingtámogatására is.

Az e-papír alapú termékcímkék nagyfelbontású, energiát nem igénylő kijelző készülékek, amelyeken - vezeték nélküli adatátvitellel - központilag automatikusan frissíthetők a feliratok és egyéb jelzések mind az eladótérben, mind a raktárakban. Az e-papír alapú termékcímkék előnyeit szerte a világon most kezdik felismerni. 

A Laurel cégcsoport Magyarország egyik vezető bolti informatikai vállalkozása. A kasszarendszerek, raktári és beltéri marketingmegoldások területén egyik legnagyobb hazai vállalat nemrégiben megkezdte a terjeszkedést a szomszédos országokban is. A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, 19 éve alapított társaság árbevétele mintegy 1,5 milliárd forint volt 2012 első félévében, fennállása óta ez a legjobb féléves eredménye.

Az e-papír technológiájú kijelző készülékeket gyártó brit ZBD a kiskereskedelmi ágazaton kívül még nyolc más gazdasági ágazat vállalatai számára kínál elektronikus termék-feliratozási megoldásokat - beleértve a motorgyártást, a logisztikát és az egészségügyet is. 

A cég címkéző rendszere lehetővé teszi, hogy például termelőüzemekben vagy logisztikai központok raktáraiban a készletkezelési rendszerrel integrálva automatikusan jelenjenek meg a tárolási helyhez rendelt termékinformációk, valamint más, a készletmozgatási folyamatokat lényegesen felgyorsító vonalkódok, számok és piktogramok.

A vállalat tavalyi 4,1 millió dolláros forgalmát az idén már 19,6 millió dollárra növelte, ügyfeleinek száma pedig csaknem megháromszorozódott. Mostanra a cég világszerte 700 helyszínen már több mint 3 millió címkét telepített.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabaddá tették a repülést Ausztrália és Új-Zéland között, másnap koronavírusos lett egy reptéri dolgozó

Szabaddá tették a repülést Ausztrália és Új-Zéland között, másnap koronavírusos lett egy reptéri dolgozó

Már csak Strasbourgban bíznak a Mészáros Lőrinc fiával hadakozó bélmegyeri vadászok

Már csak Strasbourgban bíznak a Mészáros Lőrinc fiával hadakozó bélmegyeri vadászok

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer