szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megszüntetik az MTVA Kommunikációs Igazgatóságát, és szóvivője sem lesz a társaságnak. A hagyományos vállalati kommunikációt pedig műsoros kommunikációra cserélik – közölték kedden.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) október elsejétől átállnak a modern nagyvállalatokra jellemző projektek szerinti kommunikációs tevékenységre. A klasszikus kommunikációt az újonnan létrejött sajtóiroda végzi, melynek Kovács Ákos a megbízott vezetője – olvasható a sajtóiroda közleményében.

Az online, web2-es felületek működtetése az Új Média Kft. és az MTVA Új Média Irodájának feladata lesz. Ezen részleg vezetője Szabó Eszter marad, míg az eddigi kommunikációs igazgató, Tóth István Zoltán helyettes vezető lesz.

Külön hangsúlyt kap a műsoros kommunikáció, amelynek célja, hogy a nézők, hallgatók minél többet tudjanak meg a műsorokról. A közeljövőben ez a terület önálló menedzsert kap.

Az átalakítással hatékonyabbá és gyorsabbá válik a komplex kommunikációs tevékenység – fogalmaznak.

Megújul a az MTVA Közönségszolgálata is. A budapesti Nagymező utcában új közönségszolgálati irodát nyitnak, várhatóan november 15-től, míg a telefonos és internetes interaktív részleg külön csoportként áll a nézők rendelkezésére. Utóbbi csapat Skype-on is elérhető lesz majd.

Az átalakítás az ígéretek szerint nem jár sem a költségek, sem a létszám növekedésével. Az eddigi szóvivő, Cserháti Ágnes közös megegyezéssel távozik az MTVA-tól – tették hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vízi mozit álmodnak a városligeti csónakázótóhoz

Vízi mozit álmodnak a városligeti csónakázótóhoz

Közölnie kell az Apple-nek, mennyire lehet javítani az eszközeit

Közölnie kell az Apple-nek, mennyire lehet javítani az eszközeit

Film készül a titokban megkeresztelt és elrabolt zsidó gyermekről

Film készül a titokban megkeresztelt és elrabolt zsidó gyermekről