szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az izlandi közbeszerzési hatóság hivatalosan is kihirdette, hogy az izlandi gépjárművezetői engedély gyártására kiírt közbeszerzési tendert az Állami Nyomda Nyrt. és a Security Centre of Iceland cégek közösen beadott ajánlata nyerte meg - tette közzé az Állami Nyomda a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.

A tájékoztatás szerint a következő hetekben aláírják a szerződést, amelynek értéke mintegy 256 800 euró, négy évre szól, és opcionálisan kétszer egy évvel meghosszabbítható.

A projektben az Állami Nyomda végzi a gyártást és megszemélyesítést, a Security Center of Iceland pedig a helyi képviselet ellátása mellett az országon belüli kipostázást. A megbízás tárgya az új biztonsági grafika tervezése, valamint opcionálisan az EU direktívák által előírt chipes okmányra történő áttérés is - közölte az Állami Nyomda.

Nemzetközi tenderen, multinacionális versenytársakat megelőzve nyerte el a nyomda az izlandi jogosítvány gyártásának jogát. A kiválasztás folyamatában nemcsak a versenyképes ár, hanem a gyártás fizikai és logikai biztonsági színvonala is szerepet játszott - idézi a közlemény Zsámboki Gábort, az Állami Nyomda vezérigazgatóját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Aki nem eszik húst, annak könnyebben törhet csontja – de van megoldás

Aki nem eszik húst, annak könnyebben törhet csontja – de van megoldás

Bármilyen fenyőt venne is idén, drágább lesz, mint tavaly volt

Bármilyen fenyőt venne is idén, drágább lesz, mint tavaly volt

Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is

Borult marad az ég, az ország néhány helyén havazhat is