szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A belga The Three Corners Hotels & Resorts megvásárolta a háromcsillagos budapesti Hotel Art szállodát - közölte a Turizmus Panoráma Bulletin. A tranzakcióval a belvárosi szálloda lett a The Three Corners lánc első magyarországi tagja.

A 32 szobás Hotel Art a közelmúltban történt felújítását követően három csillagos superior besorolást kapott - idézte fel a Turizmus Panoráma Bulletin.

„A Hotel Art átvétele a The Three Corners Hotels & Resorts első beruházása Budapesten és a kezdő lépés a cég fejlesztési terveinek megvalósításában. A szálloda vezetése és napi működtetésének feladata a The Three Corners Europe Hotel Management Kft-re hárul majd” - mondta a beszámoló szerint Didier Lambrecht, a The Three Corners vezérigazgatója.

A The Three Corners Hotels & Resorts számos más szálloda üzemeltetésében vesz részt és közel 3000 szoba tartozik a lánchoz, főként 4 csillagos kategóriában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
370 lóerős lett a Cupra Formentor

370 lóerős lett a Cupra Formentor

Leégett a házuk, de még fél évig kapták a villanyszámlát

Leégett a házuk, de még fél évig kapták a villanyszámlát

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós