szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyar partnereit keresi a Double Coffee lett franchise kávézólánc, az öt – ezen belül négy volt szovjet – országban működő lánc egy egységének kialakításához hozzávetőleg 200 ezer euró lenne szükséges.

Magyarországon is keresi franchise-partnereit, a Double Coffee kávézó-étterem hálózat. A lett eredetű éttermek egyik legfőbb megkülönböztető jegye, hogy más általános kávézókkal ellentétben, több mint 50-féle kávékészítési eljárást fejlesztettek ki írja a Franchiseportal. Ötvenféle kávétípus mellett nagy választékban, bármilyen ízlésnek megfelelő italok is megtalálhatóak.

A hálózatnak jelenleg 5 országban működnek egységei. Tizenkilenc Double Coffee étterem várja vendégeit Rigában (Lettország), hét Vilniusban (Litvánia), nyolc Kijevben (Ukrajna), és kettő Minszkben (Belorusszia). S végül, de nem utolsó sorban, a hálózat egyetlen nem európai egysége 2009 nyarán nyílt meg, Kínában.

A franchise tulajdonos kalkulációi szerint egy – legalább 140 négyzetméteres – üzlet létrehozásának költségei mintegy 200 ezer eurót tesznek ki, belépési díj nincs, a forgalmi jutalék pedig 5 százalék.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”

Barack Obama életrajzi könyve a hvg360-on: A hotelszoba, ahol minden kezdődött

Barack Obama életrajzi könyve a hvg360-on: A hotelszoba, ahol minden kezdődött