szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nem szállít tovább a Praktiker áruházlánc külföldi üzleteibe a hőtechnikai berendezéseket, csiszolószerszámokat és alkatrészeket, vegyipari anyagokat és faárukat gyártó és forgalmazó MPF Holding Zrt., a barkácsáruház belföldi boltjait azonban továbbra is ellátja - közölte az MTI-vel a cég pénteken.

Az MPF cégcsopor közleménye szerint azért állt le a beszállítással, mert a barkácstermékekkel foglalkozó áruházlánc bezárni készül külföldi üzleteit. A MPF Holding közlése szerint a Praktiker 21 hazai áruházában továbbra is megtalálhatók lesznek a termékei.

A cég a legjelentősebb olyan hazai vállalkozás, amely áruházláncokat lát el a nemzetközi piacon, az Egyesült Államoktól Kínáig. A cégcsoporthoz olyan jelentős, nagy múltú gyárak tartoznak, mint a Wlidenta , Fég és a Kemikál, és további jelentős márkanevekkel, mint a MP Meta , MP Rhino, Flexon, Clarflex, Lampart kínálja termékeit az egész világon.

A csoport konszolidált forgalma 2011-ben elérte a 115 millió eurót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyáron jöhet a Microsoft havidíjas számítógépe

Nyáron jöhet a Microsoft havidíjas számítógépe

Megvan, hová viszik Dublinból és Bilbaóból az Eb-meccseket

Megvan, hová viszik Dublinból és Bilbaóból az Eb-meccseket

Trükkös kontaktlencse kiadására készülhet az Apple, de még várni kell rá

Trükkös kontaktlencse kiadására készülhet az Apple, de még várni kell rá