szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új védjegyet vezetne be Sólyom néven különféle élelmiszer-ipari termékek számára a Sólyom Airways légitársaság mögött álló holding – derült ki a csoport hétfői sajtótájékoztatóján. Ősztől a kultúra és a sport területére is bevezetnék a védjegyet, a Sólyom két sportklub támogatását is tervezi.

Új magyar védjegyet vezetne be Sólyom néven a leendő új magyar légitársaság, a Sólyom Airways mögött álló Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. – közölte a csoport. A Sólyom védjegy új magyar prémiumtermékeket és szolgáltatásokat fog megjelölni – tették hozzá.

©

A védjegyet a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. és a Sales One Kft. együttműködésében vezetnék be. A Sales One Kft. bejelentése szerint a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding 10 százalékos részesedéssel tulajdonostárs lett a cég által forgalmazott Naturalle termékek értékesítésében. Ezeken a termékeken mind a Sólyom védjegy, mind pedig a Naturalle márkanév látható lesz majd.

©

A Sales One által forgalmazott termékek megtalálhatóak a Tesco, a Reál és jó néhány CBA-üzletben és független hazai nagykereskedésekben is – közölte a cég. Hozzátették, a cég alig fél év alatt négymillió terméket értékesített és közel egymilliárd forintos forgalmat bonyolított le.

A Sales One 2012 novemberében jött létre élelmiszer-ipari termékek magyarországi forgalmazására, a teljes csapat 2013 tavaszán állt össze. Márciusban már dolgoztak az új magyar élelmiszermárka megalkotásán, egy hazai kreatív ügynökség segítségével megalkották a Naturalle brandet, mint "az új magyar prémium termékcsaládot" – tették hozzá.

A termékpalettába kezdetben finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár került, azonban további termékek, például energiaital bevezetését is tervezik. A Sólyom védjegyet ősztől a kultúra és a sport területén is be szeretnék vezetni, a holding szerint két, egyelőre meg nem nevezett sportklub támogatójaként is megjelennének.

©

A Sólyom cégcsoport néhány év alatt 2-2,5 ezer új munkahelyet hozna létre – hangzott még el a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Sólyom Airwayst irányító Vágó József is, de őt nem kérdezhették az újságírók, a légitársaságról nem is esett szó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivárgott pontszám: ilyen erős lehet a Snapdragon 875 mobilos csúcsprocesszor

Kiszivárgott pontszám: ilyen erős lehet a Snapdragon 875 mobilos csúcsprocesszor

„Utoljára akkor tudtam édesanyámmal beszélni, amikor elvitte a mentő”

„Utoljára akkor tudtam édesanyámmal beszélni, amikor elvitte a mentő”

450 kilométerrel arrébb lévő célpontot semmisített meg az új orosz szuperfegyver

450 kilométerrel arrébb lévő célpontot semmisített meg az új orosz szuperfegyver