szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére kiírt nyílt közbeszerzést a Geohidroterv Kft. által vezetett konzorcium nyerte, a Közgép Zrt. irányította konzorcium előtt. Hétfőn egy másik olyan közbeszerzés eredménye is nyilvánosságra került, amelyen szintén indult a Közgép és nyert is.

Az önkormányzati társulás által a Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére és a terv felülvizsgálatra kiírt nyílt közbeszerzést 4,1 milliárd forintos ajánlattal a Geohidroterv Kft. által vezetett konzorcium nyerte, a Közgép Zrt. irányította konzorcium előtt – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A KEOP keretében, uniós támogatással magvalósuló projekt becsült ellenértéke 4,3 milliárd forint volt. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes, a két értékelendő kritérium az ajánlati ár és a fenntarthatósági terv minősége volt.    

A nyertes konzorcium tagja a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. A második helyen végzett konzorcium tagjai az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag – MML Kft.

Az Index azt írja: hétfőn egy másik olyan közbeszerzés eredménye is nyilvánosságra került, amelyen szintén indult a Közgép és nyert is, az A-Híd Építő Zrt-vel alkotott konzorciummal. A közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő írt ki az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közti második szakaszának, illetve az új Tisza-hídnak a kivitelezésére.

A szerződés összértéke 32 milliárd forint. A tájékoztató szerint összesen két ajánlat érkezett, a másik ajánlattevő is egy konzorcium volt, amelynek többek között a Strabag is tagja volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megdőlt a számlázási rekord Magyarországon

Megdőlt a számlázási rekord Magyarországon

Tóth Vera élő videóban biztatott az oltás felvételére, de állítja, annyian jelentették, hogy a Facebook letiltotta

Tóth Vera élő videóban biztatott az oltás felvételére, de állítja, annyian jelentették, hogy a Facebook letiltotta

Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat

Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat