szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szeptemberben jelent meg az első száma, de máris megszűnik a Poszt című hetilap, amely az Origo egykori főszerkesztője, Weyer Balázs projektje volt.

"Kedves mindenki! Megjelent az új számunk, amely azonban egyben az utolsó is. Köszönjük az eddigi figyelmet!" - ezzel az üzenettel mutatta be legfrissebb számának címlapját a Facebookon a Poszt hetilap szerkesztősége. Az online lapok cikkeit szemléző hetilap első száma szeptember 6-án jött ki.

Az új nyomtatott hetilap születéséről auugusztus végén számolt be a Kreatív.hu. Akkor azt írták, hogy a Lapcom kiadványa online tartalmakat fog szerkesztett formában utánközölni.

"A lapot kísérletnek szánjuk, nem vagyunk amatőrök, hogy azt hinnénk, hogy biztos siker. Megpróbáljuk, ha megy megy, ha nem nem, őszintén végiggondoltuk a kockázatokat, de mi nyilván bízunk benne, hogy menni fog, különben nem csinálnánk" - nyilatkozta már akkor Weyer Balázs a Kreatív Online-nak.

A lapot azoknak szánták, akik "nem életvitelszerűen interneteznek, nem online hírfogyasztók, nyomasztja őket a hatalmas tartalomkínálat, illetve jobban szeretnek papíron olvasni".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Odacsapna a magyar agráriumnak egy francia GMO-s törvénymódosítás

Odacsapna a magyar agráriumnak egy francia GMO-s törvénymódosítás

Elbocsátja dolgozói közel 13 százalékát a Szent István Egyetem

Elbocsátja dolgozói közel 13 százalékát a Szent István Egyetem

Soha nem nőtt még ekkorát az amerikai gazdaság

Soha nem nőtt még ekkorát az amerikai gazdaság