szerző:
hvg.hu

Az ügető szilveszteri futamaira már legalább hetven bukmékerirodában tehetik majd meg tétjeiket a lóverseny szerelmesei, ugyanis szombaton újabb kilenc fogadóhely csatlakozott a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. hálózatához - írta a Világgazdaság.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Győr után újabb megyeszékhellyel gazdagodott a lista, hiszen Salgótarján rögtön két fogadóirodával szállt be az üzletbe - közölte a VG.

Eddig egyedül Vácon volt olyan nemzeti dohánybolt, ahol lóversenyre is lehetett fogadni, de már Budapesten, a XVII. kerületben is van egy ilyen trafik. Egyébként ezúttal is főleg sörözők, presszók és italboltok döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a hálózathoz.

„A fogadóirodák listája folyamatosan bővül, és a tervek szerint 2014 tavaszára már 300 fogadóhelyen lehet majd nyomon követni a futamokat” - mondta a lap szerint korábban Pécsi István, a Kincsem Park marketingvezetője.

©

Az állami lóversenyszervező cég még 2011 decemberében írt ki közbeszerzést országos lóverseny-fogadási rendszer szállítására, amin a francia PMC, a Carrus csoport cége nyert tavaly nyáron.

A tervek szerint 440 terminált helyeznének el az országban, amelyből 40 a pályán, azaz a Kincsem Parkban lenne. A rendszer 650 millió forintba került. A szerződött partnerek 6 százalékos jutalékot kapnak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!