szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Március végével távozotta Vodafone vállalati szektorát vezető vezérigazgató-helyettese, Pillér Gábor. A cég az ügyben hivatalos közleményt nem adott ki, a hírek szerint a vezetőnek elege lett a telekom iparágból.

A vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese közel 5 év után távozik a multi cégtől - nem hivatalos információk szerint azért, mert pihenni akar.

A Vodafone szóvivője megkeresésünkre a témában annyit közölt, hogy Piller Gábor március végén távozott a cégtől és új kihívásokat keres. Pillernek sokat köszönhet a Vodafone, például a vezérigazgató-helyettes vezetésével tavaly év végén a Vodafone Magyarország megnyerte azt a közbeszerzési eljárást, amelynek eredményeképpen idén és jövőre is a magyar kormányzat, valamint a közigazgatás elsőszámú mobilszolgáltatója lehet. 

©

Piller Gábor régi motorosnak számít a telekom iparban, hiszen a Vodafone előtt 6 évig az Invitel üzleti értékesítési igazgatója volt, azt megelőzően pedig a Déltáv, illetve a Westel 900 vállalatoknál töltött be különböző kereskedelmi pozíciókat. Tavaly novemberben Piller még Szegeden adott át a Vodafone nevében Presztízs díjakat a gazdasági élet legjobbjainak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!