szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nokia országigazgatói posztján Zagyva Béla váltja Ésik Róbertet június 1-jén – közölte a társaság pénteken.

Ésik Róbert csaknem 12 év után távozik a Nokia Solutions and Networks Kft.-től. Utódjául Zagyva Bélát, a Nokia Solutions and Networks TraffiCOM Kft. ügyvezetőjét nevezték ki, aki a továbbiakban a Nokia országigazgatói pozícióját is betölti. Elődje a Nokián kívül folytatja pályafutását.

A Nokia hálózati üzletágát képviselő Nokia Solutions and Networks Kft. a legnagyobb finn cég Magyarországon. Az elmúlt évek során nyereségesen működött, valamint folyamatosan bővítette magyarországi tevékenységét és létszámát – közölték.

Zagyva Béla elsődleges feladata a cég további eredményes működésének támogatása lesz, különös tekintettel a helyi szervezeti egységek zökkenőmentes együttműködésére, a Nokia mint pozitív munkáltatói márka erősítésére, és a Nokia új, elsősorban a mobil-szélessávra, minőségre és innovációra összpontosító stratégiájának helyi szintű sikeres végrehajtására.

Zagyva Béla 48 éves, villamosmérnök. 2011-ben egy kitérő után tért vissza a Nokiához, ekkor bízták meg azzal, hogy integrálja a TraffiCOM-ot az NSN szervezetébe, megőrizve a cég kulcspiacait és javítva eredményességét. Az azóta eltelt időszakban a TraffiCOM sikeresen stabilizálta az üzletmenetét – áll a közleményben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eddig bírta, 360 fölé került a forint

Eddig bírta, 360 fölé került a forint

Nem kell bölcsődei díjat fizetniük a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek

Nem kell bölcsődei díjat fizetniük a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek

Meghalt a beatnemzedék egyik utolsó alakja, Lawrence Ferlinghetti

Meghalt a beatnemzedék egyik utolsó alakja, Lawrence Ferlinghetti