szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Végrehajtás alatt van az énekesnő vállalkozása.

Tolvai Renáta több mint félmilliós tartozást halmozott fel a figyelmetlensége miatt - írta a Blikk. A nyilvántartás szerint az énekesnő már tavaly április közepe óta nem működteti a vállalkozását. Ami vagy azt jelenti, hogy másik céget alapított, vagy nem szentel neki kellő figyelmet. Kiderült, hogy egy nem is annyira kis összegű tartozást halmozott fel az énekes: a NAV-val való megállapodása értelmében ugyanis több mint félmillió forintot kell néhány hónap alatt kiperkálnia.
©
"Megszüntettem az egyéni vállalkozásomat, mert nem volt rá szükségem. A járulékos költségekre viszont nem figyeltem oda. Egyszer csak kaptam egy értesítést, annyi költségem halmozódott fel, hogy hatszázezer forinttal tartozom. A felét egyből kifizettem, a többire pedig részletfizetést kértem. Valószínűleg azért vagyok még mindig fent a NAV végrehajtási listán, mert teljesítés alatt van az ügy. Egy vagy kéthavi részletem még hátravan, és azzal le is lesz tudva az egész tartozás" - mondta  Reni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban

Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban

Megsemmisíthetik a színművészetisek félévét

Megsemmisíthetik a színművészetisek félévét

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura