szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Izgalmas dizájnnal vonzzák a külföldieket Budapestre.

Egy Váci utcai földszinti, nagypolgári lakást alakítottak át négy darab, súlyosan dizájnolt apartmanokká. A vállalkozás külföldieknek biztosít szállást rövid távra, és a hozzáadott értéke az izgalmas berendezésben rejlik. A mini-stúdiók tematikusak, a berendezést többnyire az e-Bay-ről rendelték. Pozsonyi Attila tulajdonos önerőből, részben családi forrásból finanszírozta az átalakítást, olyannyira, hogy például a fűtés korszerűsítésére már nem futotta.

Attillának már van egy hasonló, dizájnra alapozó apartmanja, ami öt éve működik az Üllői út elején. Ez a vállalkozás nagyon bejött neki, és ennek sikerén felbuzdulva vágott bele a bővítésbe egy jobb helyen, a pesti belvárosban. A városi turizmus az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág Budapesten, köszönhetően az óriási ár- és bérszínvonalbeli különbségnek, ami a főváros és a fejlettebb országok nagyvárosai között tátong. Budapest gyönyörű város, ahol fele annyiért vásárolhatnak szolgáltatásokat a nyugati turisták, mint saját hazájukban, gyakran jobb minőségben. A fő vonzerőt a fürdők, a romkocsmák, illetve a gazdag kulturális és gasztronómiai értékek jelentik számukra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!