szerző:
hvg.hu

Bemutatkozott Moszkvában a magyar Elastic ’91 fürdőruha- és fehérneműgyártó, a cég termékeit pedig német közvetítéssel vezetik be az orosz piacra – közölte a társaság üzletfejlesztési tanácsadója, a Creative Expert Consulting.

A magyar Elastic ’91 termékei a kifutókról a boltokba kerülhetnek Oroszországban, egy német ruhaipari nagyvállalat oroszországi képviselete ugyanis három évre exkluzív jogot szerzett a cég ruháinak bevezetésére és értékesítésére az orosz piacon – közölte a Creative Expert Consulting.

A 2015-ös kollekció hamarosan útra kel, több nagyvárosban tartanak divatbemutatókat, illetve szakmai kiállításokra is elviszik a termékpalettát.

A magyar, vagy az európai ízléshez képest harsányabb, díszesebb modellek forognak keleten, ugyanakkor az anyaghasználat tekintetében a legjobb minőséget és feldolgozást várják el mind az orosz, mind a kazah vásárlók – tette hozzá a Creative Expert Consulting.

A tanácsadó cég az Elastic ’91 számára több bemutatkozási lehetőséget is szervezett és külön koncentráltak a divatcég moletteknek szánt termékpalettájára is.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!