szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Startupot alapítani menő, ha bejön, akkor hasznos is, de azt tudni kell, hogy nagyon sok közül csak nagyon kevés jut el a befektetőkig. A kezdő vállalkozók nagyon gyakran olyan alapdolgokon buknak el, amikről azt lehet gondolni, hogy beszélni sem kell róluk, annyira kézenfekvőek. A Startupdate összeszedte a fennmaradáshoz – figyelem, nem a tuti sikerhez – elengedhetetlen dolgokat.

Még mindig időről időre felütik a fejüket a kezdőbb vállalkozóknál ugyanazok a félreértések, amikről nem lehet eleget írni, amikre – úgy látszik – nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. A Startupdate 100 pontban, témákban csoportosítva, mintegy kézikönyvként szedte össze, hogy mire kell figyelniük a kezdő vállalkozóknak ahhoz, hogy túléljék az első időszakokat, és tudjanak róluk, akiknek tudniuk kell.

Startup, ötlet, csapat, befektetők, termék, kommunikáció, growth hacking, sales, valamint stratégia és menedzsment témában sorakoznak a tudnivalók, olyanok, mint például "Startup csak nagy piacon létezik, mivel a gyors növekedés csak nagy piacon lehetséges", vagy "Ne ötletelj, ne álmodozz – válaszd a valóságot", vagy "Egy befektetőben nem a pénze, hanem a kapcsolatrendszere és tapasztalata a legértékesebb".

A többi alapszempontot itt találhatja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Gulyás Gergely: Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk

Gulyás Gergely: Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk

"Csehországban meg kell hosszabbítani a szükségállapotot"

"Csehországban meg kell hosszabbítani a szükségállapotot"